یکی از سوالاتی که ممکن است در ابتدای راه خرید آیفون تصویری با ان بسیار مواجه شوید این است با حافظه می خواهید یا بدون حافظه، در این مقاله که برای اگاهی از خرید هر آیفون تصویری نیاز است بدانید می خواهیم به این موضوع بپردازیم که کدام ایفون تصویری بهتر است و من بر چه اساسی باید حافظه را انتخاب کنم.با ما همراه باشید.
تاریخچه حافظه در ایفون تصویری
از ابتدایی ترین آیفون تصویری هایی که به بازار آمد همیشه این که "وقتی خانه نیستیم و کسی با زنگ ما را زد چطور متوجه شویم" یک دغدغه برای هر خانه داری بود، البته شاید امروزه این خیلی مهم نیست چون ممکن است یگوییم خوب اگه کسی کاری داشته باشد حتما به موبایل من زنگ میزند اما خوب حدود 20 سال پیش این یک نیاز جدی بود که بازار و تکنولوژی متعاقبا به ان پاسخ دادند.
با رشد روزافزون استفاده از ایفون های تصویری و تقاضا برای وسیله ای که بتواند از کسی که زنگ می زند عکس بگیرد اولین ماژول های عکس در اوایل دهه 80 به بازار آمد. به نظر خیلی جذاب و ایده ال بود و خیلی از کسانی که بدنبال این تکنولوژی جدید و رفع دغدغه خود و بودند آنرا را به صورت جانبی یا از ابتد برای آیفون تصویری ساده خود تهیه کردند.
به تدریج با ورود تراشه های قدرتمند و دارای قدرت حافظه درونی نسل جدیدی از تکنولوژی وارد حوزه آیفون تصویری شد و در سالهای انتهایی دهه 80 مانیتورهایی به بازار عرضه شد که دارای رم و قابلیت عکس و فیلمبرداری بود و این برای خیلی ها جذاب بود که با اندکی پول بیشتر بتوانند مانیتوری داشته باشند که هم عکس و هم فیلم بگیرد، در ادامه با ارایه نسل جدیدتری از تراشه ها قابلیت فیلمبرداری با صدا از کسی که زنگ خانه را می زند توانست این تکنولوژی را به کمال برساند.
البته امروزه دیگر شاید این خیلی کارایی قدیم را نداشته باشد یعنی خیلی مصرف کنندگان بدنبال ایفون تصویری با حافظه نباشند البته ان هم دلایل فرهنگی و اقتصادی خود را دارد که در ادامه به ان خواهیم پرداخت.
امروزه دیگر مهمانی و اینکه افرادی در خانه منتظر کسی باشند بسیار کم شده که متاسفانه از افت های اقتصادی سالهای اخیر است از طرفی وجود موبایل و فناوری های ارتباطی نیز باعث شده تا ارتباط اسانتر باشد و اگر کسی در خانه نبود براحتی می توان با او تماس گرفت و از احوالش جویا شد. و نهایتا اینکه خیلی اوقات اصلا اینکه ببینیم چه کسی ممکن است در مارا زده باشد ضرورت نیست و افراد سالها ممکن است از ان استفاده نکنند.
حافظه در آیفون تصویری چیست و چکار می کند
قبل از اینکه بدانیم چه آیفون تصویری برای ما مناسبتر است بهتر است بدانیم اصلا حافظه در ایفون تصویری چیست و چکار قرار است برای ما انجام دهد.
حافظه در واقع بخشی است که امکان ضبط تصاویر و صداها را در مانیتور آیفون تصویری برای کاربر فراهم می اورد و برای داشتن می تواند انرا در قالب یک خروجی به sd کارت ارایه دهد، همانطور که آورده شد یک آیفون تصویری حافظه دار بروز و با تکنولوژی امروزی می تواند فیلمبرداری کند با قابلیت ضبط صدا، اما این واقعا چطور میتواند یک مزیت باشد؟؟؟
- خیلی اوقات سارقین وقتی می خواهند به خانه ای وارد شوند اول چک می کنند که ایا کسی در خانه هست یا نه، و یا اینکه چند روز ساعت خاصی را انتخاب می کنند تا مطمین شوند کسی در ان ساعت در خانه نیست ،در چنین موقعی واقعا چک کردن اینکه فرد غریبه ای ممکن است زنگ شما را زده باشد می تواند مفید باشد.
- گاهی پست یا ماموری که شماره از شما ندارد ممکن است بیاید و اگر یک پیام بگذارد مفید خواهد بود.
- بعضی اوقات کسی در حال کاری مشکوک در پشت در خانه شماست که ممکن است مشکوک باشد و شما برای اینکه به دیگران نشان بدهید یا از او مدرکی داشته باشید می توانید بصورت دستی از وی فیلمبرداری کنید و به عنوان مستند به دیگران ارایه دهید.
این موارد ممکن است دلایلی برای خرید یک آیفون تصویری حافظه دار باشد.
مانیتور 1196 الکتروپیک
مانیتور 4.3 اینچ HS-43FL سیماران
مانیتور 7اینچ لمسی حافظه دار HS-73/M سیماران
امکان انتقال تماس ها از واحدی به واحد دیگر قابلیت ارتباط داخلی بین واحدها خطوط صوتی جداگانه جهت ارتباط با پنل و ارتباط داخلی بین واحدها دارای سوئیچر داخلی جهت نصب آسان قابلیت تنظیم حجم صدای زنگ قابلیت اتصال به یک پنل تصویری قابلیت استفاده با دوزبان فارسی و انگلیسی دارای تقویم شمسی و میلادی قابلیت تعریف یکی از مانیتورها به عنوان نگهبانی مجهز به حافظه ضبط فیلم و عکس با SD CARD دارای ملودی های مجزا جهت زنگ پنل و زنگ اینترکام مانیتور رنگی با حافظه HS-73/M
مانیتور 996 الکتروپیک
مانیتور3.5 اینچ HS-35FL سیماران
کدام آیفون تصویری را بخرم، با حافظه یا بدون حافظه؟؟
ما هرگز به عنوان یک مشاور به شما نمی گوییم کدام آیفون تصویری را بخرید چون قصد تصمیم گیری به جای شما را نداریم، هدف مشاوره آگاهی بخشی در جهت انتخاب درست است اینکه کدام آیفون تصویری برای شما می تواند مناسب باشد نیاز به دانستن شرایط خاص شما دارد.
مثلا اگر خانه شما دوربین مداربسته مجهزی دارد و خیلی اهل چک کردن اطراف خانه نیستید شاید نیازی به داشتن مانیتور حافظه دار نیست و به صرف داشتن امکانات بیشتر معنی بهتر بودن را نباید صرف کرد. خیلی از اوقات ما هزینه چیزهایی را می پردازیم که اصلا از ان استفاده نمی کنیم.
گاهی تصویر بزرگتر می تواند برای ما مفیدتر از حافظه باشد مثلا فرض کنید مادر سالمندی که معمولا در خانه است نیاز یبه حافظه ندارد اما نمایشگر 7 اینچ برایش کمک کننده خواهد بود، در چنین شرایطی ما به حافظه پیشنهاد نمی دهیم.
اما اگر مداوم در خانه نیستید و یا ممکن است مراجعه داشته باشید بهتر است به فکر یک آیفون تصویری حافظه دار باشید این بشما کمک می کند تا همواره بدانید چه مسی به خانه شما مراجعه کرده است.
سخن پایانی
این مقاله ماحصل سالها تجربه و تخصص شهر آیفون است و امید دارد به شما در راستای خریدی مطمین و آگاهانه یاری رساند، هدف از این مقاله اشنایی با حافظه و قابلیت های ان بود امید است در راستای انتخاب هوشمندانه یاری گرتان بوده باشد